Om barselhjelpen

I dag må mange nybakte foreldre dra hjem fra sykehuset før de føler at de er klare for det. Det er ikke uvanlig å føle seg usikker eller oppleve problemer i forhold til amming, mating av barnet og andre ting.

Å oppleve vanskeligheter i barseltiden er ikke unormalt, men mitt mål med Barselhjelpen er å være en kilde til god informasjon, samt støtte og hjelp i en tøff tid.

Christine Rundbråten er personen bak Barselhjelpen. 

Jeg er utdannet barsel- og barnepleier med videreutdanning i ammeveiledning. Til daglig jobber jeg på en barselavdeling hvor jeg møter mange nybakte foreldre og deres spedbarn.

Jeg holder også foredrag om amming og har jobbet med ammeveiledning i flere år. I tillegg har jeg førstehånds erfaring ved at jeg har 2 barn selv.

I 2019 tok jeg instruktørkurs i babymassasje, og tilbyr nå digitale kurs til foreldre som ønsker å gi sitt barn massasje. I dette kurset får du også tilgang til en lukket facebookgruppe hvor det er muligheter for å stille spørsmål.

Sjekk ut mine digitale kurs under "Digitale kurs".

Jeg tilbyr hjelp og veiledning i amming, ammeproblemer og andre ting dere som nybakte foreldre ønsker hjelp til.
Jeg tilbyr også et digitalt babymassasjekurs og et digitalt minikurs som heter "Massasje og tips ved mage- og luftsmerter hos baby".
De finner du her
Har du kjøpt kursene kan du logge inn til kursportalen her.
Barselhjelpens mål er å gjøre dere som foreldre trygge i den nye rollen.
Ikke nøl med å ta kontakt! 
Kontakt@barselhjelpen.no

© 2019 by Barselhjelpen. 

Her finner du vår personvernerklæring