top of page

Hva er Barselhjelpen?

I dag må mange nybakte foreldre dra hjem fra sykehuset før de føler at de er klare for det.

Eller blir man noen gang helt klar for det?
 

Det er ikke uvanlig å føle seg usikker eller oppleve problemer i forhold til amming, mating av barnet og andre ting.

Å oppleve vanskeligheter i barseltiden er ikke unormalt, men mitt mål med Barselhjelpen er å være en kilde til god informasjon, samt være støtte og hjelp i en tøff tid.

Christine Rundbråten heter jeg, og det er jeg som står bak Barselhjelpen. 

Jeg er utdannet barsel- og barnepleier med videreutdanning i ammeveiledning. Til daglig jobber jeg på en føde-/barselavdeling hvor jeg møter mange kommende og nybakte foreldre og deres nyfødte barn.

Jeg vet at det kan være tøft å bli mamma eller pappa for første (eller tiende) gang, og jeg ønsker å være der for deg, støtte deg og være en kilde til ro og kunnskap. 

Jeg holder også foredrag om amming og har jobbet med ammeveiledning i flere år. I tillegg har jeg førstehånds erfaring ved at jeg har 2 barn selv.

I 2019 tok jeg instruktørkurs i babymassasje, og tilbyr nå digitale kurs til foreldre som ønsker å gi sitt barn massasje. I dette kurset får du også tilgang til en lukket facebookgruppe hvor det er muligheter for å stille spørsmål.
 

Jeg mener at babymassasje er en trygg, rolig aktivitet å gjøre med sitt barn. Å gi massasje er dessuten også med på å fremme tilknytningen mellom den som masserer og barnet. 
Hudkontakt, berøring - kjærlighet!

Sjekk gjerne ut mine digitale kurs her.
.

20200722_090942688_iOS.jpg
bottom of page