top of page
  • Forfatterens bildeChristine|Barselhjelpen

Ammeinnlegg i ull

//annonselenke - apotekhjem

Det er ikke sjelden jeg får spørsmål om hvilke ammeinnlegg jeg anbefaler, og nå som det har vært vinter har det naturlig nok vært mest spørsmål om ammeinnlegg i ull.

Jeg har kun brukt disse ammeinnleggene fra Lana Care selv, og har vært godt fornøyd med dem. Så her kommer det litt info 🐑


Ammeinnleggene er laget av 100% ren merinoull og er ganske tykke, så med andre ord er de skikkelig varme og gode!

De hjalp meg godt gjennom den verste brystsprengen i ukene etter fødsel, nettopp fordi de varmer så godt 💥


❗️Tips! De passer også veldig bra om man for eksempel har en tett melkegang eller brystbetennelse, og dermed ønsker å varme brystet litt ekstra rett før amming/pumping for å lettere kunne tømme brystet.

Ammende med reynauds fenomen på brystknoppen kan også ha en god effekt av varme på brystene før amming for å lindre smerter. 🔥


💦 Da jeg brukte disse i starten lakk jeg en god del, så jeg likte å ha engangsinnlegg inni ullinnleggene. Dette er absolutt ikke et must, man kan velge å heller ha noen par med innlegg å bytte på, for disse absorberer også en god del melk. Og ull blir jo som kjent ikke kaldt når det blir vått.


☀️ Nå mot våren syntes jeg de er litt for varme å bruke i det fine været, men de passer nok ypperlig til høst/vinter for min del. I og med at de er såpass tykke, så er det litt vanskelig å «skjule» de under tynne klær. Om vinteren er ikke det noe problem for da man like vel bruker en del klær 🧥

Pluss for at de finnes i mange størrelser, slik at man kan velge hvor mye av brystet man ønsker at de skal dekke ✨

Babybildet lagt ved for å vise hvor store mine i str L er - deilig!! 🤭


Disse ammeinnleggene får man kjøpt blant annet her på apotekhjem til 110kr, og trolig også i noen fysiske apotek så vidt jeg vet. De selges i par og finnes i ulike størrelser 🤗


Noen flere som har prøvd disse i vinter? 🌟7 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page