top of page
  • Forfatterens bildeChristine|Barselhjelpen

Ny plattform - nye muligheter! 💫

Oppdatert: 6. mar.

Barselhjelpens blogg er for deg som er gravid, nybakt forelder eller bare en forelder som søker tips og triks 👶🏼Heisann! Mitt navn er Christine Rundbråten, jeg er utdannet barnepleier med videreutdanning som ammeveileder og har tatt instruktørkurs i babymassasje. Jeg brenner for at alle nybakte foreldre skal få en god start på sin nye tilværelse, og det er grunnen til at jeg startet Barselhjelpen på Instagram i 2020.

Jeg har de 4 siste årene delt mange innlegg på instagram som har vært til hjelp for mange, og det er jeg såå glad for! Men - jeg har selv ikke vært så fornøyd med at instagram har en maks antall ord-regel på innleggene sine. Jeg har alltid ønsket å skrive gode, informative tekster slik at det ikke er rom for misforståelser eller feiltolkninger. Det har ikke alltid vært lett fordi tekstene har måttet kortes ned.. Dette drepte litt motivasjonen for meg dessverre, men da kom jeg opp med denne ideen om at en blogg kanskje kan være et bedre alternativ for meg. Å skrive tekstene her vil også gi meg muligheten til å linke direkte til kilder, andre nettsider jeg anbefaler osv - win! 🙌🏼

Derfor er vi her nå - og jeg gir derfor dette et forsøk.


Ellers har jeg tilbudt hjemmebesøk for veiledning av hva enn dere nybakte foreldre har trengt, samt holdt babymassasjekurs. Dette vil jeg fortsette med og det kommer mer informasjon om dette 🫶🏼
Så, hva kan du forvente på denne plattformen?

Her vil dere få mine beste tips, råd og motiverende ord for livet som nybakt mamma eller pappa. Akkurat slik jeg har gjort på Instagram de siste årene.

Jeg er veldig åpen for spørsmål eller tips til hva dere trenger/ønsker informasjon om - så skriv gjerne til meg her eller på instagram! 🥰


Vi snakkes 🌸 Christine

// Barselhjelpen

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page